8 punten waarop Android beter is dan de Iphone?

Apple-versus-android-welke-mobiele-telefoon


Tja, als je nu zou moeten kiezen tussen Android of het Apple iPhone4 OS ?

Er zijn veel verschillen tussen de iPhone en de Android toestellen.
De keuze tussen beiden is natuurlijk persoonlijk, maar Android is wel degelijk beter ..zie de 10 voordelen:
1) Keuze uit verschillende toestellen

Geen twijfel mogelijk, de iPhone heeft een prachtig design. Alleen je bent gebonden Apple je kunt infeite alleen maar de grote van de hardeschijf kiezen.
Doordat Android op verschillende smartphone merken draait is de kans tevens veel groter om een toestel te kunnen aanschaffen die volgens de nieuwste technische hardware draait. Op dit moment is de Samsung Galaxy S2 met o.a een dual core processor van 1.2 GHZ en 8 megapixel camera. Cutting edge!!


3) Multitasking


Op de android toestellen kunnen meerdere applicaties en processen op de achtergrond draaien.


3) Google integratie

Heb je eenmaal een gmail account en gebruik je veel google functionaliteiten, dan sluit hier Android hier perfect op aan.


4) Widgets en desktop

Android geeft zijn gebruikers de vrijheid om zelf het homescreen samen te stellen. Niet alleen snelkoppelingen naar apps, maar ook handige widgets met het weer of voor Twitter zijn op het homescreen te zetten.


5)  Android Market

Hoewel er in de Android Market een stuk minder apps te vinden is dan in de iTunes App Store biedt de Market toch veel meer vrijheid. Google geeft de ontwikkelaars veel meer vrijheid, terwijl Apple druk bezig is de een na de andere app te verwijderen om verschillende redenen.


6) Browser

Qua browser schelen de twee niet heel veel van elkaar. Standaard zijn de browsers even makkelijk te bedienen en hebben ook vergelijkbare functie. Echter waarom werkt flash niet op mijn Iphone?


7) PC sync en geheugen

Het geheugen van Android telefoons is eenvoudig uit te breiden en ook eenvoudig te synchroniseren met de PC zonder het gebruik van software zoals iTunes.


8) Open source

Het grote voordeel van Android ten op zichte van de iPhone. Android is een open source systeem en geeft ontwikkelaars alle mogelijkheden om applicaties zonder censuur te ontwikkelen .